MAESTRO MEDIA | Jingles & Commercials
Home - Maestro Media         Jarko Meurs         Contact
Jingles         Commercials         Stemmen        TarievenJarko MeursMaestro Media is het mediabedrijf van Jarko Meurs.

Jarko houdt van de radio en is een groot muziekliefhebber. Bijna dertig jaar geleden heeft hij van beide passies zijn beroep gemaakt. Sindsdien heeft Jarko zich ontwikkeld tot allround radiomaker, audiovormgever en muziekspecialist.

Jarko begon zijn loopbaan als muzieksamensteller voor NPO Radio 1, 2 en 5. Omdat zijn liefde voor de radio verder ging dan alleen muziek, deed hij daarnaast al snel ervaring op als vormgever en radioregisseur. Sindsdien heeft Jarko zijn diensten verleend aan een lange lijst bekende radioprogramma's, waaronder Knooppunt Kranenbarg, Tijd voor Twee, Theater van het Sentiment, Spijkers met Koppen, Ontbijtradio, Cappuccino, Het Circus Jeroen Bosch en de Top 2000.

Tegenwoordig is Jarko bijna dagelijks te vinden in de studio's van NPO Radio 1, als regisseur voor o.m. Radio EenVandaag, 1 op 1, Radar Radio en Spraakmakers.

Jarko in de studio van NPO Radio 2.

Omdat Jarko zijn kennis en ervaring ook graag buiten Hilversum inzet, startte hij in 2006 Maestro Media. Het bedrijf wil professionele vormgeving bereikbaar maken voor iedereen, ook voor radiomakers met een beperkt budget. Sindsdien heeft Maestro Media jingles en commercials geproduceerd voor een groot aantal lokale en regionale zenders en webstations.

Jarko woonde en werkte enkele jaren op
Curaçao. Daar presenteerde hij verschillende radioprogramma's en was hij programmaleider bij Dolfijn FM.

Jarko aan het werk in het Top 2000-café.

Jarko geeft zijn kennis en ervaring graag door aan collega's. Regelmatig adviseert hij radiozenders over de inhoud van programma's, muziekformats en vormgeving. Ook begeleidt hij individuele programmamakers. Daarnaast is Jarko beschikbaar als music director voor theatermakers, audiovisuele bedrijven en evenementenbureaus.


Voice-over

Jarko Meurs is professioneel voice-over en de huisstem van Maestro Media.

Luister hier naar de stemdemo's.