Home          Tarieven          Contact
Jingles          Commercials          Stemmen

De instrumentale tracks op deze pagina vormen de basis voor onze jingles. Luister naar de demo's en selecteer de jingle(s) die je wilt bestellen. Kies voor jingles uit hetzelfde pakket of combineer tracks uit verschillende pakketten.Onze collectieJe bepaalt zelf welke zangstem of voice-over we gebruiken in de jingles die je bestelt. Luister naar de demo's en selecteer je favoriete stem.Kies hier je favoriete stem...Van iedere jingle die je bestelt krijg je 2 remixen van de basisjingle. Bovendien ontvang je GRATIS een ultrakorte shotgun-versie, een donut, een ramp-versie met een lang instrumentaal intro, plus de acapella opnamen.

MAESTRO MEDIA beschikt over een uitgebreide database, met jinglemuziek in de meest uiteenlopende muzikale stijlen. Een deel daarvan vind je op deze website. Mocht je de jingles die je zoekt hier niet vinden, dan zoeken we graag nog even verder in ons bestand.

MAESTRO MEDIA produceert ook vormgeving voor nieuwsuitzendingen, verkeersinformatie, het weerbericht en commercial breaks.News Paks & Commercial Packs...
Kunnen we je helpen?

E-mail          Telefoon

Over Maestro Media

MAESTRO MEDIA | KvK 092 10 636 | BTW NL1688 94 221 B02 | IBAN NL26 INGB 0005 1339 56